top of page

Välkommen till Fryshuset Gymnasium!

Schoolsoft

Efter att du blivit inskriven hjälper vi dig med användarnamn och lösenord

Google

När ditt Schoolsoftkonto har skapats skapas även ditt Googlekonto. Det är samma användarnamn som på Schoolsoft, följt av @elev.fryshuset.se

Du får lösenord av oss.

Du använder ditt Googlekonto för Classroom, mejl, Drive samt för att logga in på din Chromebook.

Digilär

Vi lägger till dig i Digilär. Du får ett mejl med inloggningslänk skickad till din elevmejl. Glömmer du bort ditt lösenord, väljer du "Glömt lösenord" på inloggningssidan och får då ett mejl till din elevmejl som du följer. 

Vi kan alltså inte ändra ditt lösen.

Din lärare lägger till dig i rätt kurs.

Skolexpeditionen på entréplanet i Tegelhuset skriver in dig i Schoolsoft. Sally i Tegelhusets reception lägger till dig i alla system och mejlar inloggningsuppgifter till din mentor.

 

När du är inskriven kan du hämta en dator på IT. Det hittar du längst in till höger i bibblan hittar du IT med vår IT-tekniker Andy och mediepedagog Elin.

Här kan du hämta ut en dator när du börjar hos oss, få hjälp med inloggning, digitala hjälpmedel samt eventuell reparation om din dator skulle gå sönder.

Andy tar hand om datorfrågor och reparation, och Elin hur du använder dig av olika program och hjälpmedel.
 

Adobe

Vi lägger till dig i Adobe. Du får ett mejl med inloggningslänk skickad till din elevmejl. Glömmer du bort ditt lösenord, väljer du "Glömt lösenord" på inloggningssidan och får då ett mejl till din elevmejl som du följer. 

Vi kan alltså inte ändra ditt lösen.

Legimus

En bibliotekarie behöver lägga till dig i Legimus. 

Hos oss är det Idde uppe i bibblan.

Glömmer du bort ditt lösenord, väljer du "Glömt lösenord" på inloggningssidan och får då ett mejl till den mejl som du angett. 

Vi kan alltså inte ändra ditt lösen.

bottom of page